1000 de km

Am început să alerg, de-a binelea, în data de 15 aprilie 2018. De atunci am trecut peste accidentări ușoare, dureri și mai ales satisfacții de neprețuit, precum și învățăminte continue. Aș dori să marchez ziua de azi ca fiind una specială în care am lansat prima mea provocare publică și atingerea unui hop foarte important.

Provocarea, cea cu planșa timp de 10 minute, s-a născut în primul rând pentru mine, dar de această dată mi-l asum în public și-l ofer tuturor celor interesați. Totodată azi am trecut de pragul celor 1000 km alergați în timpul antrenamentului HIIT: 8x100m.

Este un prag foarte important pentru mine și sper să îmi ating obiectivul de a alerga 2019 km în acest an. Cu siguranță că pot să fiu catalogat drept ambițios, dar de asemenea sunt și norocos să știu alături de mine sportivi profesioniști și amatori de asemenea.

Sportivi care de-a lungul timpului m-au ajutat cu sfaturi, susținere morală și nu numai. Fără ei, poate că acest prag ar ține încă de viitor și pe această cale țin să le mulțumesc din suflet.

Ordinea nu contează, dar din ambiție țin să-i enumăr pe toți cei care m-au ajutat de-a lungul timpului, fie și cu un simplu sfat și de am îndrăznit să uit de careva, rog frumos să mă tragă de mânecă, pentru că această listă este una specială și valoroasă, da?!

Mészáros Zsolt, Grávuj Vilmos Szilárd, Florin Zaporojan, Robert Hajnal, Király Csaba, Viorel Tams, Magyarosi Szilárd, Bálint Anikó, Katona Zsolt, Emanuel Loghin, Csenge Yvette, Ghiță Negru, Gábos Szilárd, Florica Neneștean, Dósa Zsolt, Simonfi Zsuzsánna, Benedek Péter, Victor MarathonMan, Nagy Ernő, Hăngănuţ Cristian Volteam, Csuka Tamás Roland, Domokos Balázs, Fazakas Biborka și bineînțeles Raphael Igrișianu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.