300

În această seară am efectuat alergarea cu numărul 300, de când am început să alerg. A fost o alergare foarte ușoară cu efort inexistent. Ploaia ușoară și temperatura de aproximativ 6 grade Celsius au contribuit la atmosfera ideală pentru o alergare tip meditație. Prin alergarea „tip meditație” înțeleg un ritm mai ușor față de ritmul conversațional, la care nu îți pasă de mediul înconjurător și doar te răsfeți cu o alergare numai bună pentru întărirea mușchilor inimii și dai dovadă de o disciplină lejeră asupra cadenței.

Îmi plac toate tipurile de alergare, dar și mai mult îmi place să pot alege dintre ele în funcție de oboseala acumulată. Așa cum pot simți bucuria în timpul unei alergări montane, al unei serii de intervale dure, al unei alergări lungi sau o alergare iute, la fel îmi place să alerg și ușor, dezinvolt și fără prea multă filozofie. Această alergare nu aduce concluzii filozofice adânci și este specială doar prin prisma faptului că este a 300-a alergare.

Consider că gestionarea activităților sportive printr-un serviciu online precum Strava, sau chiar și o arhivă personală, poate fi foarte importantă pentru statistici și atingerea diferitelor repere. Arată-mi profilul tău similar 🙂

Foto: PIXEL PhotoStudio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.