Am alergat 8km și mă bucur!

am alergat 8km și mă bucur

Azi, după o masă copiasă, am ținut un live despre Strava și social media, și apoi am ieșit la alergat. Am alergat 8km și mă bucur că am putut să alerg chiar și această distanță oarecare. Pentru unii această distanță este una lungă, pentru alții este una scurtă.

Pot să te asigur că în timpul alergării nu am furat, nu am dat în capul nimănui și nu am violat pe nimeni. În timpul activității am ținut un alt live, după care am alergat pe bune și am creat 5 poze aiurea. Poze nereușite și nedemne de un fost elev la cursuri de fotografie.

Cu toate astea am decis să le postez pe Strava. Am decis să promovez și activitatea. Și am încorporat chiar și un mesaj în cadrul acelei activități. Unul cât se poate de greșit sau impecabil, dar cu siguranță foarte direct.

Vezi tu, eu văd că alergătorii cu ștate vechi, alergători care sunt de două sau chiar trei ori mai buni decât mine, îmi transmit respect față de realizările mele. Ei știu cu ce se mănâncă un progres început la 106kg, culminând la 78kg și rezultate în creștere. Ei știu că nu am lucrat 10 ani în armată și am început din puțul puturoșeniei.

Același respect simt, la rândul meu, față de începătorii în alergare, pentru că eu nu uit de unde am plecat. Îți transmit călduros să fii mândru de orice activitate sportivă ce o faci și dacă îți este rușine să o postezi în public, trimite-mi mie. Eu cu siguranță am să mă bucur pentru tine.

Fericirea generează endorfină și face bine la sănătate. Azi mă bucur, pentru că prin această alergare banală m-am destresat. Pe deasupra nu știu ce o să aducă ziua de mâine. Viața e scurtă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.