Cel mai grandios sfat în alergare

cel mai grandios sfat în alergare

Azi mi-am amintit de cel mai grandios sfat în alergare. L-am primit din partea unui alergător cu experiență. Un alergător al cărui părere o apreciez. Unul cu care începe să se lege o amiciție între noi. Un om de la care am învățat rețeta din imagine.

Acum voi împărtăși și cu tine acel sfat. Pentru că în viață avem nevoie să distingem partea liberală de partea reală. Partea liberală ne îndeamnă să salvăm lumea și să facem bine tuturor. Partea reală ne limitează la durata unei vieți umane.

Poate că pe durata unei vieți umane nu putem rezolva toate problemele lumii. Dar pe durata unei vieți umane putem facem bine in jurul nostru. Iar binele începe cu noi înșine. De multe ori nu dăunează să fim mai precauți cu dorințele noastre de bine.

Așa sună cel mai grandios sfat în alergare

Nu știu, nu mă pricep mai bine. Nici nu știu mai exact ce faci tu. Așa că nu îți schimba viața pe baza unor jumătăți de propoziții. Dacă vrei să aduni informații despre nutriție și antrenamente, atunci trebuie căutate infomațiile din surse autentice. Orice altceva din start este înșelăciune. Organismul fiecăruia reacționează individual la lucruri, deci nu există marele adevăr sau metoda sigură.

Trăim într-o lume ciudată. Oamenii sunt în stare chiar să-și angajeze antrenor pentru a respira aerul liber. Este evident faptul că nu ne pricepem la toate. Nici nu contest acest lucru.

Dar din momentul în care începem să facem un lucru anume, și-l facem cu pasiune, este foarte indicat să ne bazăm și pe propriile experiențe trăite pe durata acelei aventuri. Tot timpul o să fie utile sfaturile altora. Dar ar fi păcat să ne rezumăm în mod exclusiv la ele.

Da, este bine să existe și să avem antrenori. Antrenorii sunt foarte utili. Este un lucru incontestabil. Dar se cam exagerează cu anumite domenii și în anumite circumstanțe. Oare de ce nu mi-am luat antrenor ca să slăbesc? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.