Crosul Aleargă TU pentru EI, 2020

Tocmai s-a încheiat evenimentul de alergare Crosul Aleargă TU pentru EI, powered by MIELE ~ 2020. Am participat și eu la acest eveniment remote, având numărul de concurs 9554 la Cursa Varta 20 km.

Crosul Aleargă TU pentru EI a dat startul ștafetei internaționale The Great Hospice Challenge. Este vorba despre un eveniment la care iau parte toate centrele rețelei Hospices of Hope din Marea Britanie, Statele Unite, România, Serbia, Moldova și Albania. În toate aceste țări vor avea loc evenimente de alergare și ciclism cu scopul de a strânge împreună 50.000 de kilometri pentru cei 50.000 de pacienți îngrijiți în întreaga rețea.

The Great Hospice Challenge se va încheia pe 10 octombrie, de Ziua Mondială a Îngrijirii Paliative. Fiecare kilometru alergat de mine se va transforma într-o donație de 10 lei oferită de sponsorul cursei. Astfel, în urma gestului meu pacienții cu boli grave vor primi suma de 200 lei.

Prin acest gest nu urmăresc faima, pentru că nu îmi pasă de ea. Într-o zi voi explica mai detaliat prin exemple din trecut și prezent. În schimb îmi pasă de puterea exemplului si prin acest nou gest vreau să transmit că după evenimentul Autism 24H, povestea noastră pozitivă nu poate decât să continue.

Și nu pot să trec cu vederea participarea prietenei mele, care a ales cursa de 10km, strângând astfel 100 lei din partea sponsorului pentru pacienții cu boli grave. Pe lângă acest lucru și-a mai spulberat recordul personal pe distanța amintită cu mai mult de 5 minute. Și nici nu am apăsat tare, alergând doar între parametrii planului antrenamentelor în curs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.