Idei pentru Black Friday prin ochii unui alergător

Black Friday

Practic niciodată, de când există nebunia aceasta cu Black Friday, nu am reușit să îmi cumpăr ceva util. De fapt nu mi-am cumpărat nimic la așa zisele reduceri. Până în acest an. În acest an parcă totul s-a schimbat.

De ce anume depinde satisfacția de Black Friday?

Să nu te interesezi de unde anume provine acest obicei. Eu așa știu că are o istorie tristă. În perioada comerțului cu sclavi din America, în a șasea zi a târgului (Vineri), sclavii erau vânduți cu reducere pentru a stimula economia. Acum nu se mai vând sclavi, ci produse sclavilor moderni.

Să ai și puțină șansă. Adică să fii interesat de produse care vor suferi discounturi considerabile. În general aceste produse sunt versiuni noi ale unor produse. Aceste produse, în general, sunt cele mai scumpe din gama lor și suferă cele mai mari reduceri. Pentru că au de unde. Cele mai mari reduceri în termeni de sume se întâmplă în cazul produselor scumpe.

Deci pe lângă șansă, este foarte bine să dispui și de bani. Mai există și produsele cu versiuni sau modele mai vechi, care se apropie de lichidări de stoc. Acolo intervin cele mai mari reduceri în termeni procentuali. Și mai există o cale de a-ți satisface poftele de Black Friday.

Să îți reduci pretențiile de a deține cele mai scumpe și cele mai multe produse. Să elimini din viața ta lucrurile pe care e drăguț să le ai. Ajungi pe o cale gri între interesul în direcția produselor noi și șansă.

Ce mi-am luat eu de Black Friday?

Evident, voi reveni cu recenzii despre produsele folosite de mine.

Concluzii de Black Friday

Nu e nevoie să vorbim acum de suma totală. Treburile financiare sunt o chestie personală și ține de bugetul fiecăruia. Trebuie să îți spun că eu am cheltuit aproximativ 63% din bugetul alocat bunurilor menționate mai sus. Asta înseamnă că am ajuns în posesia bunurilor dorite și restul de 37% din acel buget pot să-i aloc pe alte lucruri importante. Probabil nutriția personală sau diferite alte necesități.

Până la urmă asta am vrut să transmit prin marea mea satisfacție. Că viața nu este foarte lungă. Să îmțelegem până unde ni se întinde plapuma. Putem să ne mulțumim cu mai puțin și să ne gândim și la cei din jurul nostru. Sigur că trainerul acela pare să fie de nivelul unei petarde. Poate am avut noroc cu ea, poate nu. Dar atunci când am să mă dau pe ea, indiferent dacă va scârțâi sau nu, îmi voi aminti că prin faptul că nu am fost lacom poate am reușit să ofer un zâmbet unor persoane dragi.

Împărtășirea înseamnă grijă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.