O recomandare ardelenească de sezonul cadourilor

sezonul cadourilor

Înainte de sezonul cadourilor, un amic îmi spunea că a reușit să alerge un kilometru. Am văzut în ochii lui fericirea provenită în urma acelei realizări. În acel moment, dar și acum, am simțit un respect adânc față de dânsul.

Cunosc alte persoane care în copilărie nu erau în stare să alerge 800m. Îmi aduc aminte că în clasele 1-8 eram cel mai lent la ora de educație fizică. Și uite, că totuși, azi alerg lejer 110km și devin din ce în ce mai iute la alergările contra cronometru.

Există o vorbă care spune că și ardelean și cel mai lent, îi o realizare deosebită. Acum ne aflăm în toiul sezonului cadourilor. Bănuiesc că marea majoritate a influencerilor s-au grăbit deja să atragă cumpărători prin linkurile de afiliere. Eu nu mă grăbesc nicăieri.

Știu doar că dacă îți spun ceva, îmi place să aibă cel puțin o relație minimă cu realitatea. Poate știai deja că m-am apucat de un proiect de conversie bicicletă. Cu siguranță că am să revin mai încolo asupra acelui proiect. Acum îți spun doar că pentru acel proiect a trebuit să efectuez cumpărături din locuri diverse.

Am dat de comercianți serioși, dar și de șmecheri. Îți promit că într-o zi, cu destul timp liber necesar, am să îți dezvălui șmecheriile depistate în online. Deocamdată pot să îți spun că sunt foarte mulțumit de calitatea serviciilor și a produselor oferite de Decathlon. Cu ocazia cumpărătorilor efectuate pentru proiectul menționat, dar și cu ocazia cumpărăturilor anterioare.

Îmi place faptul că la ei dau de produse destul de bune. De exemplu primele mele ghete pentru trail sunt luate din Decathlon. În total am alergat cu ele deja 1595km și pot să spun că decoamdată nu există nici un fel de probleme la acele ghete. Prețul de asemenea a fost foarte accesibil față de alte branduri comercializate de către alți comercianți.

Din cauza faptului că vizitez destul de des magazinul fizic, îmi place posibilitatea de a putea ridica produsele comandate online direct din magazinul fizic. Asta înseamnă transport gratuit indiferent de costurile comenzii. Această posibilitate e avantajos și în cazurile în care stocurile din magazine sunt goale la anumite produse. De obicei stocurile aparținând magazinului online au o disponibilitate ridicată.

Recent am cumpărat doi suporți de roată față. Din diverse motive am decis să returnez una din ele. M-am prezentat la magazin, am predat produsul sigilat. Fără nici o problemă s-a preluat produsul și am primit înapoi contravaloarea ei. Operatoarea m-a întrebat de motiv, i-am și zis sincer, dar cred că doar din considerente de feedback.

Na, acum pe partea ardelenească. Poate că mulți alții au năvălit deja prin magazinele fizice și online. Eu zic să stăm flex, pentru că nu-i nici o grabă. În schimb am observat apariția secțiunilor de cadouri de pe decathlon.ro.

Există secțiunea de cadouri pentru femei, unde văd că stocurile încă stau bine cu produse la prețuri accesibile și multe recenzii pozitive. La cadouri pentru bărbați am să arunc și eu o privire. Nu știu dacă chiar am nevoie acum de o geacă nouă, dar o pereche de bocanci cred că nu ar strica. Trebuie să mai cuget un pic. Așa, ardelenește. Adică lent.

La cadouri pentru copii, stocurile produselor sunt ok. Sigur că acum mi-am permis să îți propun ceva. Dar hai să nu cadem într-o fază de corectitudine politică adâncă și ipocrită. Este clar faptul că nu ești o mimoză. Deci nu ți se întâmplă nimic dacă îți propun ceva. De asemenea nici nu ești nevoit să faci orice. Nici măcar să cumperi ceva de oriunde.

Însă mi se pare normal să păstrăm importanța și valoarea impărtășirilor între noi. Eu afirm foarte mulțumit că într-o proporție foarte mare mă îmbrac de la Decathlon și tot de acolo îmi achiziționez și diferite alte produse sportive. Am certitudinea că și în sezonul cadourilor voi primi răspuns afirmativ la necesitățile mele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.