Utilizarea donațiilor voastre de la evenimentul Autism 24H

Cutia Terapeutică

Credeai că ai scăpat de mine povestind despre Autism 24H? Stai relaxat pentru că încă nici nu am început bine susținerea acestui proiect. Avem actualitatea administrării fondurilor strânse prin evenimentul Autism 24H. Informațiile provin direct de la domnul Adrian Gemănaru, organizatorul evenimentului.

Activitățile zilnice a celor de la Centrul Marea Neagră sunt legate de terapia copiilor diagnosticați cu autism. În paralel se lucrează la o serie de proiecte pentru care sute de alergători amatori și profesioniști au alergat în luna Septembrie.

Proiect nou – Cutia Terapeutică

Întrucât sprijinul a venit din întreaga țară, s-a decis ca suplimentar să se introducă un proiect nou. Proiectul se numește cutia terapeutică. Cutia conține un kit de terapie cu materiale terapeutice, documente și proceduri de lucru. Vine în sprijinul acelor familii ce nu pot beneficia de terapie în aceste vremuri aparte sau nu au posibilități financiare și pot continua terapia de la domiciliu.

Kitul va fi distribuit către 150 de familii din întreaga țară. Platforma de înscriere se găsește pe linkul următor: centrulmareaneagra.ro

De asemenea succesiunea proiectelor, cu implicare la nivel național, va fi urmpătoarea:

  • platforma de terapie și suport emoțional – decembrie 2020
  • cutia terapeutică – decembrie 2020
  • vacanța la mare – ianuarie 2021
  • grupul de suport „Sunt o mămică” – ianuarie 2021
  • terapia prin dans – proiectul a fost început și pus în stand-by de când Constanța a intrat în carantină

Legată de proiectul „Vacanța la Mare”. Este vorba despre oferirea unor vacanțe la mare pentru familii cu copii speciali ce nu-și permit asemenea cheltuieli. Înscrierile pentru aceste vacanțe vor începe în Ianuarie 2021.

Povestea continuă!

 

4 Comments

  1. Buna seara.Ma numesc Iulia si sunt surioara unui baietel diagnosticat cu ADHD si intarziere in limbaj. Ne-ar prinde foarte bine noi jucari pentru activitati in moment ce noi facem terpie de un an fara ca parintii nostri sa aiba un venit stabil

  2. Bună ziua. Îmi cer scuze pentru răspunsul întârziat, nu prea sunt obișnuit să primesc comentarii. Am să vă trimit solicitarea la domnul Adrian Gemănaru ca să vedem dacă mai sunt Cutii Terapeutice disponibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.