Voi alerga în cadrul Autism 24H Marea Neagră din 2020

Autism 24H Marea Neagră este o competiție de alergare organizată de Centrul Psihologic „Marea Neagră”. Această competiție de ultramaraton are ca scop promovarea dreptului la integrare în comunitate a persoanelor cu dizabilități. Pentru prima dată în istoria competiției, evenimentul va avea loc în 30 de orașe din întreaga țară.

În data de 19 septembrie 2020, voi alerga, timp de 24 de ore, în Târgu Mureș. Voi alerga pe un traseu stabilit împreună cu organizatorul evenimentului Autism 24H Marea Neagră. Cu această ocazie voi încerca să îmi bifez și obiectivul pe 2020 legată de distanța de ultramaraton. Vreau să apuc să alerg 140km cu această ocazie foarte specială.

Pentru tine avem un task foarte important. Până pe data de 19 septembrie, poți contribui cu o donație pentru copii diagnosticați cu autism din România. Competiția se desfășoară începând cu 19.09, ora de start 10:00 și până pe 20.09 ora 10:00. Precum fiecare participant, și eu la rândul meu pun la vânzare fiecare kilometru parcurs.

Cei care doresc să susțină această cauză nobilă, pot dona după cum urmează:

  • click pe următorul link: https://alergpentruautism.ro/ambasadori/?aid=70
  • se completează datele personale
  • la nume alergător se introduce: Grávuj Miklós Henrich
  • se alege suma destinată donației
  • click pe „Donează online acum”

Toate sumele provenite din fiecare donație în parte vor ajunge la copii diagnosticați cu autism din România, prin intermediul Centrului Psihologic „Marea Neagră”. Deci tu donezi și eu alerg și în locul tău. Indiferent că plouă, ninge, bate vântul sau tocmai se rulează serialul Dallas la TV.

Hai că se poate! Mulțumesc.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.