4 Run 4 Fun – Etapa II. Concurs BIOEEL

4 Run 4 Fun

Iată-mă trecut și de etapa a 2-a a concursului 4 Run 4 Fun. Raportat la prestația mea din prima etapă, am avut un parcurs mai slab. Conform datelor hârtiei asta se poate spune. Dar una este lucrul spus și altceva sunt detaliile. Detaliile datelor, în termeni de numere, arată o distanță de 4.33km față de 6.14km din prima etapă. La capitolul diferență de nivel pozitiv am acumulat 183m față de 252m din prima etapă. Și totuși ritmul mediu atins a fost de „doar” 7:53/km față de 7:08/km din prima etapă.

Ce s-a întâmplat la 4 Run 4 Fun – Etapa II.?

Detaliile stării prin care am trecut pe parcursul acestei etape arată multe nuanțe pozitive. Deși pulsul a fost cam același, nici acum nu am forțat, forța simțită în picioare a fost mult superioară față de acum două săptămâni. Nu avea sens să forțez, pentru că mâine mă așteaptă Maratonul meu cu numărul 11. Mă refer la Marathon Wizz Air Cluj-Napoca Marathon. Având în vedere amânările repetate, timp de aproape doi ani de zile, nu putem vorbi despre un concurs țintă. Dar totuși este vorba despre un Maraton Internațional!

Îmi continui drumul și îmi dau multă încredere progresul din ultimele două săptămâni pe partea de forță. Poate în curând mă voi afla în situația de a efectua în forță maximă o alergare pe trail. Cu siguranță distanța de mâine o să mă ajute în procesul început cu o minuțiozitate nemărginită. Sunt cu gândul doar la concursul de mâine. Dar asta nu înseamnă că nu mi-a făcut plăcere concursul de azi. Din contră! Apreciez atmosfera de la concurs. M-a surprins plăcut starea terenului. După atâtea ploi, mă așteptam să fie alunecos pe frunzele căzute jos.

Nivelul de organizare în creștere?!

Traseul a fost curățat în coloană (single line) de către organizatori. Un detaliu extrem de important și de apreciat efortul depus. Înscrierile exclusive pe partea de online, au ajutat la accelerarea procesului preluării kiturilor. Se simte în aer dorința de a face mai bine lucrurile. Nu trece etapă să nu mă gândesc la răposatul, și veșnic în sufletele noastre, Klosz Péter! E de datoria noastră, a tuturor (atât organizatorii, voluntarii, precum și concurenții) să încercăm să ducem mai departe cu succes deplin moștenirea 4 Run 4 Fun. O competiție la care avut un aport fantastic prietenul nostru Péter. Nu avem voie să lăsăm garda jos, niciodată, pentru că nu la asta ne-a învățat.

Să vezi minune. Până și toaletele publice au funcționat ca lumea de această dată. Nu spun că erau de nota 10, dar nici nu mă aștept ca cineva de la Primărie să stea acolo non-stop și să lingă cu limba vasul toaletei. Peste tot avem și oameni mai puțin pretențioși. Cine știe, poate așa fac ei și acasă. Oricum, toaletele au fost curățele și curgea apa 🙂 Bravo Târgu Mureș! Un pas important în față. Dar tot așa în continuare, ok?

N-am ce să relatez altceva. Mă bucur că azi lăsăm în spate calitate. Sper să se mențină trendul. Sper să apară și fotografiile de concurs mai devreme. Urmează o etapă nocturnă cu foarte multe provocări. Am încredere în organizatori și concurenți că totul va fi bine. Dar până atunci, după cum spuneam, mâine este o zi perfectă să se cheme popa la Cluj-Napoca. Obiectivul meu este de a termina cursa de Maraton și să o termin cu bine. Având în vedere etapa pregătirilor la care mă aflu acum, nu cred că ar fi oportun să sper la mai multe. Face parte din planul pentru anul 2022. Firește adaptat, căci altfel nu aș fi făcut Maraton în Noiembrie.

Ne vedem și la următoarea etapă 4 Run 4 Fun!

4 Run 4 Fun

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.