Doar așa sunt dispus să dau mâna!

Doar așa sunt dispus să dau mâna!

Azi voi aborda un subiect puțin off-topic și îți voi povesti cum sunt dispus să dau mâna. Sigur că imaginea alăturată vorbește de la sine, dar ofer cu drag și un rezumat scurt. Și nu voi detalia aceea mână păroasă. Deși este vorba despre mâna mea dreaptă. O mână cu ajutorul căruia e posibilă legătura între mine și tine, ca și cititor. Cu o singură mână mi-ar fi greu, dar nu imposibil, să fac sport. Sau să meșteresc diferite proiecte și să ți le relatez.

Decizia mea are legătura cu psihoza începută în primăvara anului trecut. Are legătură cu frustrarea mea în urma depășirii multor limite de bun simț. Nu am să trec la detalierea nivelului meu de înțelegere asupra psihozei cu care ne confruntăm. Sau ne îndopăm, căci unora mi se pare că le place chiar situația curentă și exagerările continue. Nu voi detalia nici celelalte moduri de a ne da mâna.

Eu știu că o parte dintre oameni sunt predispuși la ipocrizie. Dar exagerările curente depășesc și cele mai înalte culmi ale ipocriziei. Poate că bunăstarea li s-a urcat în mințile unora. Știu că nu ar fi corect să începem să impunem fel și fel de preferințe. Eu nici nu impun nimic. Pur și simplu explic cum sunt dispus să dau mâna. Sunt dispus să dau mâna, cu oricine, în mod tradițional. Pe de altă parte, nu mai utilizez nici un fel de alt tip de salutare fizică.

Nici cea hippiotă, nici cea a rapperilor și cu atât mai puțin cea „temporară” a celor afectați de psihoza curentă și fără sfârșit. Așa că stimabile, oricine ai fi, dacă ne întâlnim pe stradă, sau oriunde altundeva, putem să ne salutăm și să ne dăm cu mâna. Dar din partea mea doar în modul tradițional. Doar așa sau deloc. Dacă alegi să nu ne dăm mâna, e ok. Nu mă supăr și mă aștept la același lucru și din partea ta cu privire la dispunerea și decizia mea.

Poate că relatarea sună un pic siropos, dar motivația este cât se poate de serioasă. Din partea mea a ajuns, s-a umplut paharul psihozei. Nu, mai, particip cu nimic la ea!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.