Goana după mrene atinge un nivel nemaiîntâlnit până acum

goana după mrene

Goana după mrene poate părea ușor o expresie exagerată. Dacă ținem cont de faptul că la viața mea am mai prins mrene, atunci exagerarea e valabilă. Dacă luăm în considerare ușurința cu care se prind mrenele, în filmulețele de pe YouTube, atunci expresia poate părea haioasă. Dacă ascultăm vânzătorul din magazinul cu accesorii din pescuit, atunci riscăm să bănuim aspecte stranii despre expresia din titlul articolului.

Dar dacă numărăm partidele la mreană din acest an, fără succes, atunci treaba devine serioasă. Am numărat nu mai puțin de 8 partide la mreană fără succes. Și eu care credeam că au fost doar vreo 4 sau 5 partide. „Noroc” că la fiecare partidă de pescuit trag câte un album de fotografii și le partajez organizat pe calculatorul meu personal.

Care sunt motivele acestui insucces teribil?

Pe moment, dă-mi voie să nu îți relatez motivele partidelor fără de succes. Important este că privesc înainte și nu mă simt în stare să renunț. De când mă știu, în fiecare an am dat de un obstacol. Ei bine, mai multe obstacole. Dar una principală în materie de pasiune, hobby sau legându-se de viața mea privată. Cei care mă știu, poate că deja cunosc nivelul de fanatism la care ajung în cazul în care nu pot obține ceea ce doresc.

Mai continui goana după mrene în acest an?

Vine frigul. De fapt a venit deja. Dar o să urmeze zile și mai reci. Oh boy, crezi că-mi pasă? Prietenii noștri de la Decathlon, tocmai ce au preparat niște #prețuri mici la #colecția de toamnă. În una dintre partidele de pescuit recente, chiar în drum spre râu m-am oprit să-mi iau niște șosete de calitate. Pur și simplu îmi era frig la picioare. Și nu am regretat faptul că am deviat de la plan cu vreo jumătate de oră. Este vorba despre o pereche de șosete la #preț accesibil.

Urmează să-mi iau și niște cizme cu #impermeabilitate corespunzătoare. Și poate nu-i chiar cireașa de pe tort, dar de o vreme am pus ochii pe niște pantaloni eficienți pe #vreme rece. Văd că se află din nou pe stoc. De fapt cam destule produse au revenit pe stoc. Ceea ce este de bine. Cu atât mai bine că această colecție merituoasă apare la primul preț tehnic.

Ce înseamnă Primul Preț Tehnic?

Produsele cu cel mai scăzut preț din fiecare categorie dedicată unui anumit sport. Produse care beneficiază de toate caracteristicile tehnice necesare, pentru a-i ajuta pe purtători să practice sportul preferat în confort și siguranță deplină. Eu tot ceea ce am linkuit, ți le recomand călduros. Deși cizmele și pantalonii nu le-am folosit încă. Dar cizme similare, de vară, am luat deja. Sunt bune. Nu chinezării. Iar pantalonii le-am pipăit deja în magazin, doar că pe atunci nu erau pe mărimea mea.

Așadar, crede-mă, stau bine și în fața vremurilor friguroase. Mai puțin bine la capitolul capturi de mrene. Dar nu renunț până nu prind măcar o captură de zile mari. Dacă e nevoie am să ies pe râul Mureș și de 100 de ori la mreană și tot am să reușesc. Recordul meu personal la mreană este la 0,25kg. Păi aia ce-i? Mai crezi, atunci când vorbesc despre nivelul nemaiîntâlnit la care a ajuns goana mea după mrene, că aș glumi? Game on!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.