Peștii umblă cu centimetrul și măsoară forfacele pescarilor

peștii umblă cu centimetrul

Conform ultimelor studii ai unor specialiști adunați în jurul „fântânii hârciogului” din Bobohalma, s-a aflat că peștii umblă cu centimetrul. Asta înseamnă că peștii măsoară forfacele pescarilor. Dacă forfacele nu corespund cu exactitate mărimilor recomandate în filmulețele de pe YouTube, ele pur și simplu nu vor mușca momeala. Această noutate științifică bulversează total condițiile de pescuit.

Partea cea mai interesantă a lucrurilor este faptul că Black Friday a venit mai devreme la pești. Practic populația de pești, în proporție de 98%, și-au procurat centimetre de croitorie. Restul de 2% sunt pești cu mare experiență și măsoară forfacele doar din ochi. Se zvonește că acei pești au văzul extrem de dezvoltat, mai ales după ce trag o dușcă de ceva tare.

Certitudinea că peștii umblă cu centimetrul, a pus pescarii pe jar. Unii dintre ei au început să ia ore de training de la croitori cu experiență. Alții susțin că centimetrul nici nu există. Unele voci dau de înțeles că de fapt peștii nu ar mai exista. În orice caz, după această situație bulversată se așteaptă și o poziție din partea Apelor Române.

În timp ce pescarii speriați de această situație deloc comodă și după ce vor da năvală la cumpărături după centimetre de croitorie, eu mă aștept și la implicarea politicului, a mass-mediei și a diferiților speculanți. Mă aștept ca mass-media să exagereze situația. Tocmai de aceea mă bucur că ți-am oferit această știre în premieră.

Pe lângă interesele meschine ale mass-mediei, va urma și tactica gaslighting. Tactică utilizată de foarte multe ori de către clasa politică. Foarte probabil vor exista foarte multe implicări și restricții la pescuit. Mă aștept ca multe decizii să fie în contradictoriu cu altele. Ținta politicului va fi să destrame comunitatea pescarilor în două mari tabere.

Unii vor pescui stând în mâini, căci așa va fi mai sigur conform unor surse media. Alții vor pescui din poziția culcat, la recomandările specialiștilor anonimi ai clasei politice. După ce se vor murdări până peste gât și vor spera că au scăpat de restricții, peste un an va fi nevoie să care balegă pe malurile zonelor de pescuit. Și să pescuiască stând culcați în balegă.

Sigur că acum e mai greu de imaginat așa ceva. Tocmai de asta se introduc toate schimbările treptat. Apoi din obișnuință, prin diferite constrângeri, interese personale și resemnare, mulți pescari se vor conforma. Anti-bălegarii vor pescui pe furiș sau își vor construi propriile iazuri de pescuit. Se preconizează vremuri dificile la pescuit. Toate din cauza unui crap jegos, care a găsit centimetrul scăpat în baltă de către un croitor neatent.

Acest articol este un pamflet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.