Sistemul imunitar, dobândit pe cale naturală, nu mai are valoare!

Sistemul imunitar, dobândit pe cale naturală, nu mai are prioritate!

În plină desfășurare al apartheidului covidist, sistemul imunitar mai primește și ea o lovitură. Cum o fi lovitura respectivă, în termeni de gravitate, eu nu știu. Știu doar din partea cărei categorii de oameni provine. Lovitura este de tip părerist. Există acel strat de persoane care, probabil sufocate de prea multă frustrare, tot timpul emană prejudecăți infinite. Nu doar acum în ultimii doi ani. De fiecare dată, în orice fel de subiect, acel tip de oameni au bombele lor ruginite.

Nu au evitat să vomite nici în ultimii doi ani. În faza amenințărilor și a creării fricii, persoanele amintite urlau la toată lumea să stea în case. Era varianta cea mai comodă pentru ei. Firește, de pe canapea drumul către o soluție rapidă duce prin bucătărie și înapoi pe canapea. Eventual o trecere și pe la budă. După care a urmat negarea oricăror greșeli din sistemul medical. Nooo, ce nu le convenea era doar o simplă teorie conspirațională. Nu conta deloc dacă aminteai de cazuri trăite pe propria ta piele sau a rudelor apropiate. Toate datele din sistemul medical erau curate. După părerea lor.

Atunci când s-a poziționat vaccinarea ca singura soluție, ei au fost și sunt în continuare luptătorii din prima linie. Niște soldăței veritabili ai panicii generale. În timp ce conspiraționiștii nu ezitau să îți atace nivelul de inteligență, supușii psihozei curente sunt principalii semănători ai discordiei și a dezbinării. Acești supuși veritabili sunt atât de limitați, încât pentru paralizarea comerțului și a economiei îi învinovățesc pe cei care își permit să nu fie de acord cu ei. Acum indiferent că cineva e conspiraționist, sceptic, reținut, indecis sau chiar supus, nu cred că vreuna din aceste categorii de oameni ar trebui găsiți ca și vinovați pentru situația curentă. Situația referitoare la virus.

Pasiunea luptelor verbale și la nivel de atitudine a atins cote maxime. Stigmatizarea rebelilor și crearea unei diviziuni orizontale erau inevitabile! Aplaudau în cor la cenzurarea liderilor dizidenței și la pedepsirea nesupunerii. Nu mai conta confuzia între cazuri, infectați, bolnavi, spitalizați și morți. Atenție, eu nu neg existența anumitor situații și a realității! Eu punctez nivelul josnic la care au coborât mulți oameni și care au văzut doar până la vârful nasului lor. Descalificarea tuturor tratamentelor eficiente nu intra în valoarea schemelor lor.

Până la promiterea protecției și a revenirii la normalitate s-a mai întâmplat ceva. Generalizarea supușilor a continuat într-un mod isteric. Dacă nu te vaccinai, erai de partea unui anumit partid politic. Serios? Care partid politic din România are 60%-70% din voturi? Nu vă este rușine?! Pe mine m-a durut acest aspect, însă eu mă pot acomoda. Și mă acomodez exact așa cum cere situația, fără să clipesc din ochi. De aceea nici nu mă mai surprinde prezentarea efectelor secundare ale injecțiilor ca efecte „naturale” ale virusului și ale bolii.

Ar mai fi multe de spus, dar doresc să ajung la subiectul articolului. Se justifică menținerea măsurilor coercitive prin eșecul de a atinge pragul de imunitate a turmei. De asta m-am vaccinat? Până aici a fost promisiunea? Care este instrumentul de măsurare prin care rezultă că nu s-a atins pragul de imunitate a turmei? Câte teste se fac în mod gratuit la populație? Astea de ce nu se află în agenda propagandiștilor? Nu văd date concrete și după atâta amorțeală în isteria supușilor, am obosit să mai fiu dus cu pluta cu declarații fără date. Se invocă tot timpul „specialiștii”, fără nume și prenume. Cert este că mă simt trădat și am îndoieli cu privire la decizia pe care l-am luat. Aparent, am vrut să ajut o societate bolnavă mintal. Cam începe să-mi pară rău!

Am crezut că acele imagini cu textul „cu cât mai mulți nevaccinați, cu atât mai puțini nevaccinați” este culmea culmilor. Da, eu empatizez și cu vaccinații, dar și cu nevaccinații. Calitatea umană la mine nu se distinge printr-o decizie personală legată de sănătate. Dogmele legate de relansarea economiei, calea mai scurtă prin „unica soluție” mi se par de doi bani găuriți. În schimb, indiferent de apartenență, atunci când impui cu forța poziția ta, acolo se naște un conflict.

Dorința de rău pentru cei care nu sunt de acord cu subiectul a devenit o normalitate. Chiar și aplauzele la morții din oricare dintre tabere. Acept asta, ce să fac. Atât poate rasa umană. Pot trăi cu acest lucru și cu asta basta. Dar când am văzut că a apărut ultima găselniță a supușilor cum că încrederea în sistemul imunitar dobândit pe cale naturală este o greșeală, sincer acolo pur și simplu am luat foc. Eu tot timpul am verificat profilele propagandiștilor din ambele tabere. Și am detectat și am înțeles constrângerile lor. Și nu vreau să exagerez. Consider că nu le e frică tuturor de acest virus. Dar o dau în fasole din alte motive.

Unul vrea să revină să lipească bannere de evenimente publice. Altul vrea ca să nu i se mai limiteze funcționarea localului. Celălalt e pur și simplu obosit de aceste vremuri. Etc. E ok. Toate aceste constrângeri sunt valide și au dreptate. Dar să începi să învinovățești oamenii prin prisma deciziilor din viețile lor personale, să dramatizezi pe firul societății, mi se pare o chestie de limitare mintală. Soluții tot timpul există și nu întotdeauna soluția cea mai scurtă reprezintă calea de mijloc. Dar să ajungi să faci mișto de cei care își pun speranțe (și) în sistemul lor imunitar, eu cred că degradează pe respectivii în niște gunoaie veritabile.

Nu îmi cer scuze pentru cuvintele folosite. M-am vaccinat. Fac sport. Ce mama lor mai vor să fac? Întrebare retorică numai. Să stau pe canapea și să mă îngraș? Că niște karatiști isterici de pe canapele au inventat că sistemul imunitar uman (dobândit pe cale naturală printr-un stil de viață sănătos sau norocul de a fi asimptomatic) e de cacao și nu trebuie luat în seamă? Sau că sistemul imunitar uman trebuie luat la mișto? Pentru mine în acest punct se îngrașă treaba 😉 Pauză…

Ce-s astea? Link 1. Totul e perfect cu „unica soluție”, așa-i? Link 2. Canada are rata de vaccinare la 73.96%. Nici acolo nu s-a atins pragul de imunizare de turmă, ha? Coa’, cine pe cine îl prostește?

Sistemul imunitar, dobândit pe cale naturală, nu mai are valoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.