Ți-ai propus să arzi mai multe calorii în noul an?

arzi mai multe calorii

Dacă ți-ai propus să arzi mai multe calorii în noul an, atunci te afli în locul potrivit. În 2018 încă aveam 106kg. Apoi în câteva luni de zile am ajuns la 78kg. De atunci am mai depășit de câteva ori 80kg, dar niciodată peste 90kg. Ori de câte ori este nevoie să dau jos câteva kilograme, nu este o problemă pentru mine. Am să îți povestesc în linii mari pe ce anume mă bazez.

Cum poți să arzi mai multe calorii?

În primul rând ai nevoie de decizia ta ca să trăiești mai sănătos. Apoi ai nevoie de multă perseverență, pentru că ieșirea din zona ta de confort nu este tocmai ușoară. Ai nevoie de respect față de tine însuți. Tot ceea ce clădești într-o zi, o poți dărâma foarte ușor în câteva minute. Dar dacă te respecți și nu-ți bați joc de tine, vei fi capabil(ă) să treci peste ispite. Și nu în ultimul rând, amintește-ți că cea mai valoroasă investiție ce o poți realiza, este investiția în tine.

Dieta sănătoasă te ajută să arzi mai multe calorii

Cât timp trăiești, prin intermediul metabolismului tău, arzi calorii chiar dacă nu faci nimic ieșit din comun. Doar că fără activități fizice, riști ca rata metabolismul tău să scadă. Consumul excesiv față de valoarea mai scăzută a caloriilor arse, duce la depuneri excesive de grăsimi. Îți scade masa musculară și o bună parte a greutății tale va fi reprezentată de grăsimile depuse în organism. Un prim pas ar fi reducerea, și eliminarea în mod treptat, alimentelor nesănătoase.

Al doilea pas ar fi să încerci să îți accelerezi metabolismul. Să presupunem că vei reuși să tragi fermoarul pe gură și nu stomacul să te dirijeze, ci mintea. Vei avea nevoie să faci mișcare zilnică. Eu îți propun o metodă la îndemâna oricui. Una pe care o poți efectua chiar și acasă. O metodă, al cărui program dacă o vei urma cu strictețe, în câteva luni vei ajunge într-o formă pe care poate azi nici nu-ți închipui.

Programul „22 Minute Hard Corps”

„22 Minute Hard Corps” este un program de antrenamente de bază. Include un calendar și filmulețe pentru fiecare program în parte, unde ți se arată ce exerciții trebuie să faci în ziua respectivă. Acest program te ajută să slăbești și să te menții în formă foarte simplu. Trebuie doar să investești zilnic 22 de minute din viața ta și vei avea parte de rezultate remarcabile. Te las pe tine, să te decizi pe ce cale dorești să intri în posesia acestui program de antrenamente.

Ce mai ai nevoie ca să arzi mai multe calorii?

Cele amintite mai sus și încă câteva echipamente de fitness. Vei avea nevoie de următoarele echipamente, ca să poți efectua eficient programul de antrenament menționat. Iată lista recomandată de mine:

Meriți atât? Eu cred că da! Am urmat și eu acest program de antrenament. După prima sesiune era cât pe ce să vomit. Nu am zis că va fi ușor, dar sesiunile măcar nu durează o veșnicie. „Scapi” repede de treabă. Doar să nu te repezi apoi la frigider după cârnați și dulciuri. Pe mine acest program m-a ajutat să îmi clădesc o bază impresionantă de unde am putut să pornesc pe drumul pe care o cunoști deja într-o oarecare măsură.

Mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.